top of page

JulieMariaInTheLoop

LIVESESSIONS

Et samarbejde med seks unikke kulturinstitutioner i Midt og Vestjylland

Anybody Else 
fra Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts museum

Spiritual
fra Nordisk Teater Laboratorium

So Tired 
fra Bovbjerg fyr

A Silent Symphony
fra Fermaten feat. MedtVest Pigekor   

Queendom
fra Nørre Vosborg

Motherlove
fra Remisen i Brande

I et fællesskabende samarbejde med seks kulturperler i Danmark, præsenterer jeg mine nye sange i deres smukke rammer. Jeg rejste rundt til alle stederne, oplevede kunsten og kulturen trække vejret her og mærkede hvilke sange der resonerede med deres unikke udtryk. Det er der kommet disse værker ud af. Jeg kunne ikke drømme om smukkere rammer at folde mine nye sange ud i.  Jeg håber I vil nyde rejsen ligeså meget som jeg gjorde. OG ! Jeg tager rundt på stederne til november. I kan se datoer under koncerter 

God fornøjelse.  Kh Julie Maria 

Billeder fra eventyret 

En Kærlig hilsen fra hele holdet
Håbet er...

...at vi med dette tværinstitutionelle, unikke samarbejde, kan bidrage til at løfte og inspirere hinanden, vores gæster og publikum, både geografisk og kulturelt. Og at endnu flere vil få øjnene op for alt det kulturen kan og bidrager med til os. For tiden er moden til nye måder med mere fællesskab og et fælles tredje og det er projektet og musikken her et både konkret og smukt billede på.

JulieMariaInTheLoop Livesessions og ‘Places and People’, der er en del af projektet, er finansieret af Kultursamarbejdet og ledet af spillestedet Fermaten.

bottom of page